Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Activiteiten 2012

In 2012 koos het buurtcomité voor een waaier aan activiteiten, namelijk:

- Film

Op woensdag 17 oktober gingen we in de Lumière naar  'Groenten uit Balen', een mooie film over een Vlaamse arbeidsfamilie die zich afspeelt in 1971. Hierna trakteerde de Stad ons op een hapje en een drankje. En dit voor de prijs van € 2,5 per persoon!

- Buurtfeest - tweede editie

Op zaterdag 25 augustus vond ons tweede buurtfeest plaats. We hadden jammer genoeg een minder stralende dag uitgekozen in vergelijking met vorig jaar, maar het werd daarom niet minder gezellig! Met z'n allen in de grote tent om wat bij te praten, te genieten van een lekkere bbq en een drankje. Bedankt aan iedereen die aanwezig was en op naar de derde editie!

- Start 2 Run

Samen met een aantal dames uit de wijk, gingen we gedurende een aantal dinsdagavonden gaan lopen langs de Brugse Vesten en in de Koude Keuken. Dit onder de (gratis) professionele begeleiding van onze enthousiaste trainer Roderick! Bedankt Melissa, Sabine, Barbara, Manon, Sabine, Stefanie en Sofie voor jullie enthousiasme. Wordt vervolgd in de lente van 2013?

- Kamarama

We bezochten het kunstproject van Kamagurka 'Kamarama' waarbij hij op verschillende locaties werk van zijn eigen hand en van andere bracht die hem inspireerden en fascineerden. Met dank aan Brugge Plus!

- Speelstraat voor 1 dag

Op 23 juni toverden we onze straat om tot 'Speelstraat voor 1 dag', waarbij alle kindjes van de wijk, maar ook van hierbuiten, koning van de straat werden. De straat werd die dag verkeersvrij gemaakt en iedereen kon er naar hartelust spelen met de goed gevulde spelkoffer van de Jeugddienst of zich uitleven op het springkasteel.

- Winterspaghetti

Op 28 januari organiseerden we voor de eerste keer een Nieuwjaars - spaghetti avond met de buren in het CM lokaal van Sint-Pieters. Het werd een gezellige avond met veel bubbels, lekkere hapjes en spaghetti en niet te vergeten: een overheerlijk dessertbuffet, waarvoor dank aan alle buren!